Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Spanda Project Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Kit de uleiuri esentiale pure cu grad terapeutic doTerra
298 €
Brand
Home Essentials Kit
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compania doTerra propune celor care vor sa isi creeze un cont pe site-ul companiei (si sa beneficieze de preturi cu discount de 25%) mai multe kit-uri de inregistrare in sistem. Dintre toate aceste kit-uri, noi consideram ca cel mai interesant, complet si generos este Home Essentials kit (cod 60207351). Acest kit contine tot ceea ce are nevoie o familie pentru a mentine starea de sanatate si pentru vindecare (in cazul in care apare boala).

Daca inca nu esti inregistrat[a] in sistemul doTerra, iti recomandam sa o faci (pentru ca e foarte rentabil pentru tine) cu HOME ESSENTIALS KIT (229.5 PV) - http://spandaproject.ro/prezentarea-home-essential-kit/.

Daca achizitioneazi HOME ESSENTIALS KIT vei primi:
- inregistrare gratuita in sistem - vei beneficia de preturi cu 25% mai mici, iar din a 2-a luna, vei beneficia de discount-uri intre 35-55% !
- 10 uleiuri esentiale (9 la 15 ml si 1 la 5 ml) - cele mai utile casei
- un discount de 92 euro (fata de pretul de depozit - wholesale)
- primesti gratuit un difuzor de uleiuri cu ultra-sunete in valoare de 47 euro
primesti un birou virtual (My Office), de unde poti sa-ti gestionezi activitatea pe contul doTERRA (inclusiv afacerea, daca optezi pentru aceasta varianta)
- o afacere 100% functionala - daca doresti, poti demara o afacere, in parteneriat cu doTERRA (in care noi te vom sprijini)

Vei achita 298 euro si vei primi produse in valoare de 460 euro !

Daca vrei sa beneficiezi de aceasta promotie si doresti mai multe detalii, contacteaza-ne la 0740 175 185 - Simona Darabant.

Daca vrei sa iti creezi singur[a] un cont pe site-ul doTERRA poti s-o faci la urmatorul link, unde vei fi ghidat[a]:
https://spandaproject.ro/crearea-unui-cont-doterra/
Din Gura in Gura