Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Spanda Project Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs - reprogramarea subconstientului
490 lei
Brand
Https://spandaproject.ro/cursuri-sp
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu siguranta, de-a lungul vietii tale, ai remarcat ca exista domenii ale vietii in care ai obtinut Succesul foarte usor, fara efort, iar in altele, desi ai muncit enorm, ori n-ai obtinut deloc rezultate ori ele au fost nesemnificative. Te-ai intrebat care este cauza pentru care lucrurile se petrec astfel? Ce poti face pentru ca, pe toate domeniile vietii, sa poti obtine Succesul la cel mai inalt nivel?

In primii 6-7 ani de viata copilul este intr-o permanenta stare de transa hipnotica si asimileaza automat, fara discernamant, tot ceea ce se petrece in jurul lui si dezvolta o multime de programe subconstiente (credinte, convingeri, obiceiuri, tendinte etc.) care apoi ii vor creea personalitatea si ii vor conditiona (pozitiv sau negativ) intreaga viata. In acesti 6-7 ani se asimileaza majoritatea programelor subconstiente si tocmai de aceea sunt atat de importanti ”cei 7 ani de acasa”.

Ceea ce noi numim destin sau karma inseamna totalitatea programelor subconstiente dezvoltate in aceasta existenta si in existentele anterioare.
Omul obisnuit (care inca nu si-a trezit intelectul superior - Buddhi) in peste 99% din cazuri nu poate sa-si exercite liberul arbitru pentru ca deciziile sunt luate automat la nivel subconstient pe baza programelor existente. El are doar iluzia ca a decis constient.

Indiferent ce fel de programe subconstiente ai dezvoltat in copilarie,ai posibilitatea de a-ti reprograma subconstientul, implementand programe noi care sa te sustina.
Acest curs te invata cum sa faci asta.

https://spandaproject.ro/cursuri-spirituale-ce-pot-fi-achizitionate-offline/
Din Gura in Gura