Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Spanda Project Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs yoga Retragere Spirituala - Trezirea energiei Kundalini
390 lei
Brand
Un weekend
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acest eveniment este o retragere spirituala de trei zile, in linistea muntelui si a padurii, un prilej de relaxare, regenerare si regasire de sine. Se realizeaza, in cea mai mare parte a timpului, diferite tehnici de sublimare, care trezesc si ascensioneaza energia Kundalini, demers esential in procesul de Trezire a Sufletului si atingerea starii de indumnezeire.

Kundalini este ”Sfantul Duh”, ”Spanda” - suprema vibratie creatoare, ”Piatra Filosofala” - care poate transforma orice in aur (constiinta).

TREZIREA ENERGIEI KUNDALINI REPREZINTĂ TELUL PRINCIPAL AL ORICĂREI PRACTICI SPIRITUALE AUTENTICE !

In cadrul acestei retrageri spirituale, vei primi O INITIERE SPECIALĂ in cea mai eficienta tehnica de purificare si disciplinare a mintii (si cea mai studiata din punct de vedere stiintific) - LAYA YOGA.

In cadrul acestui eveniment vei primi initierea (printr-o inductie speciala) intr-o MANTRĂ DE TREZIRE SI ASCENSIUNE A ENERGIEI KUNDALINI. Este o mantra speciala conexa cu energia electrica a fiintei. Este vorba despre o mantra care trezeste in noi o stare solara, eroica. Este mantra cu care am lucrat intens in urma cu 18 ani (23 Mai 1997) cand mi-am trezit energia Kundalini.

Detalii la urmatorul link:
https://spandaproject.ro/curs-de-yoga-pentru-incepatori/

Te asteptam cu drag !
Din Gura in Gura